radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 25 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 168 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma, eno tatvino in eno poškodovanje tuje stvari. Enkrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah niso obravnavali nedovoljenih prehodov državne meje.

V Luciji je nekdo vlomil v objekt in z recepcije ukradel blagajniški minimum.

Popoldan so se sprli domačini pri Kubedu. Eden je z vozilom zapeljal proti kamnolomu, ko je hotel nazaj, ga je oviral parkiran motokultivator, zato ga je prestavil. Tedaj je do njega pristopil moški in ga vprašal, zakaj premika motokultivator, pridružil se mu je še oče, ki je s palico udaril po osebnem avtomobilu in poškodoval tudi voznika. Po zbranih vseh obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran