radio tomi predvajalnik

policija splosniNeznanec si je pred nekaj dnevi na Ajdovskem prilastil pozabljeno gotovino na bančnem avtomatu 
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 30. marca, obravnavali sum kaznivega dejanja Zatajitev (po 208. členu KZ-1) v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih si je neznanec pred nekaj dnevi oz. 13. marca letos zjutraj, v reži bančnega avtomata našel in si protipravno prilastil pozabljeno gotovino, ki jo pred tem dvignila oškodovanka in jo tam pozabila. S tem dejanjem je bila oškodovanki povzročena škoda v višini 200 evrov. Ajdovski policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Na Vipavskem zagorelo ostrešje gospodarskega objekta
Policiste OKC PU Nova Gorica so včeraj, 30. marca ob 21.12 uri, obvestili o požaru podstrešja gospodarskega objekta oz. skednja v velikosti 8 x 10 metrov v naselju Poreče (Občina Vipava). V požaru je delno zgorelo ostrešje in deske v omenjenem skednju. Zaradi požara je na objektu nastala večja materialna škoda. Kasneje so požar dokončno pogasili gasilci PGD Vipava in Podnanos, ki so nato poškodovan del strehe odstranili in zaščitili s ponjavo. Policija nadaljuje z dodatnim zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin požara. Po zaključku preiskave bodo policisti PP Ajdovščina o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina denarnice v trgovini v Ajdovščini
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 30. marca, obravnavali tatvino denarnice v trgovini v Ajdovščini. Po prvih ugotovitvah je neznanec med vikendom oz. v soboto, 28. marca, oškodovanki v trgovini odvzel in neznano kam odnesel denarnico z vsebino (v njej je oškodovanka imela poleg osebnih dokumentov in bančnih kartic tudi nekaj gotovine). Nepridiprav pa je nato včeraj z njeno odtujeno bančno kartico skušal dvigovati gotovino na enem od bančnih avtomatov na Ajdovskem, vendar mu to ni uspelo. Zaradi omenjenega kaznivega dejanje je bila oškodovanki povzročena škoda za približno sto evrov. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Povoženje divjadi
Včeraj, 30. marca nekaj po 19. uri, smo bili obveščeni o povoženju divjadi (srna) na območju Cola s strani voznica osebnega avtomobila. Po trčenju je na avtomobilu nastala materialna škoda; divjad je po trčenju z vozilom zbežala neznano kam. Policisti PP Ajdovščina so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Povoženje divjadi so včeraj, 30. marca zvečer, obravnavali tudi na Tolminskem. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila nekaj minut po 22. uri vozila po glavni cesti Tolmina proti Peršetom. Med vožnjo na omenjeni relaciji ji je pred vozilo z njene desne strani pritekla divjad (zajec). Voznica se divjadi ni mogla izogniti in ga je zadela s prednjim desnim delom prednjega odbijača. Po trčenju je zajec stekel naprej, na vozilu je nastala materialna škoda. Tudi ta primer so policisti PP Tolmin zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Prav tako so policisti tudi danes, 31. marca zjutraj, obravnavali povoženje divjadi na cesti Gozd - Col (Občina Ajdovščina), kjer je voznik osebnega avtomobila zadel divjad (srna). Tudi v tem primeru je zaradi trčenja z divjadjo na vozilu nastala materialna škoda (poškodba prednjega dela vozila). Divjad je s kraja pobegnila neznano kam. Ajdovski policisti bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran