radio tomi predvajalnik

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 30 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 196 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, eno tatvino in dva primera poškodovanja tuje stvari. Trikrat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah niso obravnavali nedovoljenih prehodov državne meje.

Popoldan so v Ankaranu ustavili 50-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.00 mg/l, opravljen hitri test na droge pa je bil pozitiven. Odrejen strokovni pregled je odločno odklonil. V postopku so mu zasegli 7 tablet Sanval in 4 tablete Flormidal, ki so na seznamu prepovedanih substanc. Sledi mu hitri postopek z odločbo, zaseg vozila in obdolžilni predlog.

V Materiji so ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v času začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

policija splosniV Kopru pa so zvečer ustavili 22-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 23. uri so policisti na Črnem Kalu ustavili 47-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vmes so bili policisti napoteni na nujno nalogo in vozniku ukazali, naj počaka, vendar ta ni upošteval ukaza in je odpeljal. Sledi mu plačilni nalog za kršitev po ZVoz-1 (brez vozniškega dovoljenja), ZPrCP (neupoštevanje ukaza policista) in ZMV (neregistrirano vozilo).

Prehajanje državne meje med Slovenijo in Italijo
Pozivamo potnike, ki dnevno prehajajo mejo iz Slovenijo v Italijo in obratno, da se v izogib čakalnim dobam na kontrolni točki Fernetiči poslužujejo kontrolnih točk Krvavi potok (odprt od 05.00 do 23.00) ali Škofije.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran