radio tomi predvajalnik

policija splosniDne 5. 4. 2020, ob 7.55 se je v križišču Ptujske in Dogoške ceste, v neposredni bližini objekta Ptujska cesta 192 (trgovina Lidl) v naselju Maribor, zgodila prometna nesreča I. kategorije, med voznikom tovornega vozila "kombi" znamke Citroen, tip Jumper, bele barve in voznico osebnega avtomobila znamke Audi, tip A3, črne barve. Vzrok prometne nesreče je bilo neupoštevanje signalizacije na semaforju enega od udeležencev oziroma neupoštevanje pravil prednosti, vendar nam ni uspelo ugotoviti povzročitelja in razjasniti okoliščine nesreče. Zaradi tega naprošamo morebitne očividce prometne nesreče, ki bi lahko pripomogli k razjasnitvi okoliščin, da se zglasijo na PP Maribor II, Cesta proletarskih brigad št. 75 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 113«.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran