radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 298 klicev občanov. V 76. primerih je šlo za interventne dogodke.

Vožnja pod vplivom alkohola
Sinoči, okoli 21. ure, nas je občan, obvestil, da v bližini Vranskega, v smeri proti Celju, nezanesljivo vozi voznik tovornega vozila s priklopnikom. Z 41-letnim ukrajinskim voznikom smo postopek izvedli na avtocestnem počivališču Lopata. Voznik je imel v krvi 2,6 promila alkohola. Voznika smo pridržali in ga danes privedli na sodišče. Sodnica mu je izrekla globo v višini 1.200 € in prepoved vožnje na območju Slovenije. Občanu, ki nas je obvestil se za klic zahvaljujemo.

Na avtocesti vozil 241 km/h
Policisti Postaje prometne Celje so včeraj popoldne na avtocesti A1, izven naselja Dramlje, pri izvajanju meritev hitrosti, izmerili hitrost voznika osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Ljubljane proti Mariboru. Voznik je vozil 241 kilometrov na uro. Za kršitev smo mu izrekli 1.200 € globe ter stransko sankcijo 9 kazenskih točk.

Prometna nesreča - Celje
Včeraj okoli 13. ure smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Kersnikovi ulici v Celju. 65-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri centra Celja, je na prehodu za pešce trčil v 61-letno kolesarko, ki je prehod prečkala z njegove desne strani. Kolesarka se je v prometni nesreči lažje poškodovala.

Vlom v prostore župnišča – Šentilj pod Turjakom
V Šentilju pod Turjakom je neznani storilec vlomil v prostore župnišča. Ukradel je nekaj gotovine. Dodatno škodo je povzročil z uničenjem ključavnice.

Tatvina – Polzela
Iz trgovine na Polzeli je neznani storilec ukradel za okoli 80 € cigaret.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Celje
Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec, v obdobju zadnjih nekaj mesecev, poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, na Trubarjevi ulici v Celju. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem okna.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali v Črni na Koroškem, v Kristan vrhu in v Laškem.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran