radio tomi predvajalnik

policija splosniGorenjski policisti so danes opoldan obravnavali dve prometni nesreči s sumom na hujše poškodbe pri peški in mopedistu. V peško, ki ni pravilno uporabljala prometne površine, je pri Golniku trčil kolesar. Mopedistu pa je v Lescah voznik osebnega avtomobila na križišču izsilil prednost.

Že dopoldan pa je z zasegom vozila po kontroli z vožnjo zaključil voznik osebnega avtomobila brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z uničenimi pnevmatikami. Voznik se je sprva kontroli poskušal izogniti z vožnjo mimo mesta kontrole. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Omejitve, ki v splošnem veljajo zaradi epidemije, ne izključujejo naše odgovornosti za dejanja v prometu in niso nobena olajševalna okoliščina. Če nismo odgovorni, škodimo sebi in drugim. Udeležence zato pozivamo k previdnosti in upoštevanju prometnih pravil.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran