radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih štiriindvajsetih urah poklicalo 287 občanov. 69 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Prometna varnost
Včeraj pozno popoldne smo na avtocesti med Vranskim in Šentrupertom obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil 223 kilometrov na uro. Vozniku smo izrekli globo v višini 1.200 evrov in 9 kazenskih točk.

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Stopčah pri Grobelnem. 47-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje preblizu desnemu robo vozišča zapeljal s ceste in se lažje poškodoval.

Okoli 17. ure smo v Šmartnem pri Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval 68-letni kolesar, ki je kolesaril iz smeri Slovenj Gradca proti Mislinji. Kolesar je zapeljal s kolesarske steze na travnik, padel in se lažje poškodoval.

V Laškem smo včeraj zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Kriminaliteta
Okoli pol treh zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v bencinski servis na Mariborski ulici v Celju. Storilec je ukradel več cigaret.

Javni red in mir
V Slovenj Gradcu smo izdali plačilni nalog občanu, ki je javni red in mir kršil pred stanovanjsko hišo.

Ostalo
V Lokah pri Planini se je pri vožnji s traktorjem huje poškodoval 58-letni moški. 58-letnik je s pregibnim traktorjem vozil po hribu navzdol. Traktor je med vožnjo zaneslo in ga v pregibnem delu zalomilo, pri tem se je voznik traktorja huje poškodoval.

V Ljubiji, na območju Policijske postaje Mozirje in v Lahomnem, na območju Policijske postaje Laško, smo občanoma, ki sta kljub prepovedi kurjenja, na travnikih kurila travo in vejevje, izdali plačilna naloga.

V Paški vasi, na območju Policijske postaje Velenje, smo danes ponoči obravnavali požar. Na travniku je, za zdaj še iz neznanega razloga, zagorel večji kup dračja. Požar so pogasili gasilci.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran