radio tomi predvajalnik

Celjski policisti so s kazensko ovadbo, k preiskovalnemu sodniku privedli 30-letnega Celjana osumljenega, da je od januarja do aprila letos vlomil v dve trgovini, v dva gostinska lokala in v prostore podjetja. Osumljen je tudi tatvine v trgovini. S kaznivimi dejanji je lastnikom povzročil za dobrih 8.000€ škode.

30-letnik, ki smo ga tudi v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi storitve kaznivih dejanj s področja kriminalitete, večkrat je bil tudi že obsojen, je kradel večinoma gotovino, cigarete, brezalkoholne in alkoholne pijače. Ukradel je tudi prenosni računalnik, več USB ključkov, več parov športnih copat in več drugih stvari. V hišni preiskavi smo več ukradenih stvari našli in mu jih zasegli. 30-letnik je odvisnik od prepovedanih drog. Denar za nakup le teh si pridobiva izključno s storitvami kaznivih dejanj. Preiskovalni sodnik mu je odredil pripor.

Konjiški policisti so hišno preiskavo opravili pri občanu z območja Šoštanja. Pri hišni preiskavi so našli in zasegli več kosov električnega orodja, ki izvira iz kaznivih dejanj storjenih na območju Zreč in več kosov različnega orodja in aparatov, ki izvirajo iz drugih kaznivih dejanj storjenih na območju naše policijske uprave. Nekateri zaseženi predmeti izvirajo iz kaznivega dejanja storjenega v Avstriji. Pri hišni preiskavi so konjiški policisti osumljenemu zasegli pištolo. Zaradi suma storitve kaznivih dejanj velikih tatvin bomo osumljenega kazensko ovadili, zoper njega bomo ukrepali tudi po Zakonu o orožju.

Velenjski policisti so v zadnjih dneh opravili hišno preiskavo na območju Velenja v zvezi tatvin koles. Našli in zasegli so dve kolesi in električni skiro ter manjšo količino prepovedane droge. Sledi kazenska ovadba.

Lastnike ukradenih koles in skiroja pozivamo, da se z dokazili o lastništvu, oglasijo na Policijsko postajo Velenje.

 zaseg kolesa 1

zaseg kolesa 2

zaseg skiroja

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran