radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih štiriindvajsetih urah poklicalo 249 občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost
Na območju Laškega smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

V Celju je voznik začetnik hitrost v naselju prekoračil za več kot 30 km/h. Odvzeli smo mu vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta
V Runtolah, na območju Policijske postaje Celje, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je prostore preiskal. Ukradel ni ničesar.

V večernih urah smo bili obveščeni o tatvini kolesa znamke KTM, črno zelene barve. Kolo je bilo nezaklenjeno, parkirano v bližini železniške postaje v Celju. Lastnik škodo ocenjuje na 1.000 €.

V Završah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so občani opazili moškega, ki je na prikolico vozila naložil tri kolute žičnate ograje in jih hotel odpeljati. 39-letnega moškega so zadržali do prihoda policije. Storilca bomo kazensko ovadili.

Danes okoli petih zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v trgovino na ulici Frankolovskih žrtev v Celju. Storilec je na silo vstopil skozi vhodna drsna vrata. Ukradel je več cigaret. 41-letnemu storilcu, staremu znancu policije, smo odvzeli prostost in ga bomo kazensko ovadili.

Javni red in mir
Na območju Radelj ob Dravi smo izdali plačilna naloga ženski in moškemu, ki sta bila pod vplivom alkohola in sta kršila javni red in mir.

Plačilni nalog smo zaradi kršitve javnega reda in miru izdali tudi moškemu v Rečici ob Savinji.

Ostalo
Včeraj, okoli pol osmih zjutraj, smo bili obveščeni o požaru v Spodnjih Negonjah. Zagorelo je pri vhodu v skladišče trgovine. Do požara je prišlo zaradi samovžiga smeti. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 5.000 €.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran