radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 224 občanov. 67 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Prometna varnost
S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi in osmih z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo včeraj, nekaj pred 17. uro, obravnavali na glavni cesti izven naselja Pirešica. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Prometno nesrečo je povzročil 53-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Velenju. V blagem desnem preglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo s katerim je nasproti, pravilno pripeljala 33-letna voznica osebnega vozila. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

V Celju in v Žalcu smo sinoči zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Kriminaliteta
Na avtocestnem počivališču Lopata smo včeraj obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja slovenskega tovornega vozila.

Na Tomšičevi cesti v Velenju je neznanec na osebnem vozilu z ostrim predmetom naredil več risov.

Na osebnem vozilu, parkiranem na Ulici Borisa Kraigherja v Velenju je neznanec na osebnem vozilu prebodel prednjo in zadnjo desno pnevmatiko.

v Šoštanju je neznani storilec izpod nadstreška stanovanjske hiše ukradel moško kolo znamke Lombardo. Črne barve z zelenim napisom.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran