radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, tri prometne nesreče, nedovoljen vstop, samomor, sedem kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.

Okoli 23. ure se je na avtocesti Lendava – Pince zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Voznik vlečnega vozila s priklopnikom je pri vožnji mimo oplazil drugo vlečno vozilo s priklopnikom, ki je zaradi okvare obstalo na voznem pasu. Voznik je izgubil oblast in z vozilom prebil varovalno ograjo ter padel čez viadukt. Vozilo je skoraj v celoti zgorelo. Voznik je padel iz vozila in na kraju umrl. Nastalo je skupno za okoli 150.000 evrov škode.

Na področju kriminalitete smo v Lendavi obravnavali poškodovanje senčnika in tatvino denarnice.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj ki se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan na PP Lendava.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Ljutomerski policisti so pri nedovoljenem vstopu v našo državo prijeti tri tujce.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

QR Code

Deli na socialnih omrežjih
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran