radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 319 občanov. 82 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost
Okoli 16.30 ure smo v Celju, na Mariborski cesti, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 32-letni motorist, ki je po dosedanjih podatkih, z neprilagojeno hitrostjo zapeljal s Kidričeve ceste na Mariborsko in trčil v osebno vozilo, s katerim je 84-letni voznik, z Mariborske ceste zavijal desno na parkirišče.

Včeraj smo zasegli pet vozil. Štiri v času izvajanja poostrenega nadzora v sklopu Maratona hitrosti. V Šmarju in v Ljubnem ob Savinji smo voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj zasegli kolesi z motorji. Na območju Celja, Šmarja pri Jelšah in Zreč smo zasegli tri osebna vozila voznikom, ki so vozili brez vozniškega dovoljenja.

Včeraj smo obravnavali še voznika osebnega vozila, ki je v Vrhovem, vozil 93 km/h in v Mozirju voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom prepovedanih drog.

Kriminaliteta
V Velenju, na Tomšičevi cesti, je neznani storilec vlomil v kletne prostore stanovanjskega bloka in ukradel moško kolo znamke KTM bele barve.

V Velenju, ob jezeru, sta dva neznanca, ribiškemu čuvaju, ki je pri ribičih preverjal veljavnost ribiških kart, na silo vzela kolo in se odpeljala.

Javni red in mir
Na Prevaljah smo obravnavali občana, ki pod vplivom alkohola kršil javni red in mir. Ker se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval smo ga pridržali do streznitve in mu izdali plačilni nalog.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran