radio tomi predvajalnik

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro 22.05.2020 in 6. uro 23.05.2020, prejel 228 klicev, od tega 84 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

Med interventnimi dogodki smo obravnavali:

  • 9 kaznivih dejanj
  • 13 kršitev javnega reda in miru, od tega 6 na javnem kraju in 7 v zasebnih prostorih, enega kršitelja smo pridržali do streznitve
  • 10 prometnih nesreč, v eni prometni nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala v ostalih je nastala zgolj gmotna škoda.
  • Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli dve motorni vozili.

Požar:
23.5.2020 ob 00.06 smo bili obveščeni o požaru na garaži v okolici Maribora. Na kraj dogodka so izvozili gasilci, ki so požar pogasili. V požaru je nastala materialna škoda za okoli 25.000 EUR. Vzrok požara še ni znan saj policisti PP Šentilj zadevo še preiskujejo.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran