radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v preteklih dveh dneh sprejel:

 • 12 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 3 s telesnimi poškodbami;
 • 19 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru;
 • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, poškodovanje tuje stvari in ponareditev denarja.
 • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli eno vozilo.

Dogodki:

 • Kranjski policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu z brusilnikom in poškodbe pri osebi. Tuja krivda je izključena.
 • Na Bledu so v kovinskem zabojniku zagorele smeti. Škoda in posledice niso nastale.
 • V Šenčurju so policisti obravnavali dimniški požar. Vnele so se saje v dimniku. Škoda ni nastala.
 • Kranjski policisti so v petek zvečer obravnavali pretep med več osebami. Dve osebi sta se po podatkih policije poškodovali. Policisti so ugotovili identiteto šestih oseb. Postopek še poteka.
 • Včeraj je bil močno povečan obisk Planine pod Golico in Golice same zaradi narcis ter s tem močno oviran promet na cesti na tistem kraju. Pristojni danes pričakujejo enako.
 • Divjad je bila v petek povožena v Kokri.

Opozorila:

 • Po podatkih DARS se jutri na gorenjski avtocesti v smeri Jesenic na relacij od Nakla do Radovljice postopno pričnejo izvajati dela na viaduktih in avtocestnih priključkih za Naklo oziroma Strahinj ter v Podtaboru. Promet bo oviran, postavljena bo prometna signalizacija. Prometna ureditev se bo spreminjala glede na dinamiko izvajanja del. Podrobno v videu: https://www.facebook.com/policijaKR/posts/2593776190839853

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. V Cerkljah na Gorenjskem je v petek opoldan voznica z osebnim avtomobilom odvzela prednost kolesarju in povzročila nesrečo. Popoldan sta zaradi istega razloga v Kranju trčila dva udeleženca z osebnima avtoma. Na Jesenicah je včeraj mopedist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v parkirano vozilo. Policisti mopedista obravnavajo tudi zaradi vožnje brez čelade in neupoštevanja prometne signalizacije. Udeleženci so se v nesrečah lažje poškodovali.

Kriminaliteta
Pri gramoznici v Naklem je bilo včeraj med 14.30 in 17. uro vlomljeno v osebni avtomobil ter odtujena torbica in denarnica. Na Šucevi ulici v Kranju pa je storilec denarnico odtujil iz odklenjenega osebnega avtomobila. Izkoristil je manjšo nepazljivost lastnice, ki je po odhodu iz trgovine v vozilo zložila blago, potem pa ga ni zaklenila, ko je nazaj do trgovine peljala nakupovalni voziček. Pazite na svojo lastnino, vrednih stvari ne puščajte v vozilih in jih zaklepajte.

Na Spodnjem Plavžu na Jesenicah so policisti v petek obravnavali prijavo škode v notranjosti dvigala. Okoliščine se še ugotavlja. Danes ponoči je bilo na Cesti Jaka Platiše v Kranju vlomljeno v gostinski obrat. Odtujen je bil manjši znesek denarja.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran