radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, nekaj pred 15. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči v Senožetih pri Ljubljani, v kateri je umrl motorist. V nesreči sta bila udeležena 30-letna voznica osebnega vozila in 35-letni motorist. Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo ker je voznica v križišču zavijala levo, pri tem pa odvzela prednost motoristu, ki je pripeljal nasproti. V trčenju je motorist zadobil tako hude poškodbe, da je na kraju umrl. Opravljen je bil ogled prometne nesreče, ki sta se ga udeležila dežurni preiskovali sodnik in državni tožilec. Policisti nadaljujejo s preverjanjem vseh okoliščin nesreče. Ko bodo zbrana vsa obvestila bo o ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran