radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 5 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj vlom in poškodovane tuje stvari.

Dogodki:

  • V Bohinju so policisti včeraj obravnavali moškega, ki je povzročil manjši požar pri vžigu kartonaste embalaže. Pogasili so ga gasilci. Policisti postopek vodijo v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Postopek še poteka.
  • Divjad je bila včeraj povožena na Brniški cesti.

Promet
Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Zvečer je voznik trčil v peško, ki je pri rdeči luči na semaforju stopila na vozišče. Okoli polnoči pa se je voznik v Podljubelju zaradi nepravilne strani vožnje in alkohola (0,97 mg/l) z osebnim avtomobilom prevrnil na streho. Na nadvozu je trčil v betonski robnik, prebil ograjo, zapeljal na brežino in prevrnil na glavno cesto. V nesreči se je poškodoval. S kraja je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

 prometna nesrea podljubelj

Še enega udeleženca pod vplivom alkohola so policisti v nesreči obravnavali danes ponoči. V Cerkljah na Gorenjskem je motorist padel zaradi neprilagojene hitrosti vožnje in alkohola. Motorno kolo je pustil na kraju in z mesta nesreča odšel. Policisti so ga izsledili in ga obravnavajo zaradi povzročitve prometne nesreče in vožnje pod vplivom alkohola (0,57 mg/l).

Alkohol pustite v steklenicah, če boste vozili, sicer si zagotovite drug prevoz in domov pridite varno.

Kriminaliteta
Na Smledniški cesti v Kranju je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar. Tržiški policisti so obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Na Cesti maršala Tita na Jesenicah pa je bilo vlomljeno v stanovanje in odtujen mobilni telefon. Na Kamnitniku je bilo prijavljeno poškodovanje strešnikov na objektu.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran