radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti PP Maribor II so odvzeli prostost 43-letnemu moškemu s Ptuja, staremu znancu policije, ki je osumljen storitve večih kaznivih dejanj drznih tatvin in tatvin na območju Republike Slovenije.

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je osumljeni izvršil drzno tatvino na območju Miklavža na Dravskem polju, kjer je iz blagajne v trgovini odtujil 4.700 evrov. Nekaj dni pred tem je na enak način izvršil drzno tatvino na območju Mute, v letošnjem letu pa je na območju vse države storil še več podobnih kaznivih dejanj.

Po zaključku policijske preiskave so osumljenca privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru, ki je zoper njega odredil pripor.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran