radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
  • 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj vlom in nasilje v družini.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli dve vozili.
  • V enem primeru je bila osebi zasežena manjša količina prepovedane droge. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

  • Kranjski policisti so ponoči zavarovali kraj požara stanovanjske hiše v okolici Nakla. Zagorelo je okoli polnoči. Požar so pogasili gasilci. Poškodovan ni bil nihče. Nastala je materialna škoda. Vzrok za požar bodo danes v ogledu ugotavljali kriminalisti.
  • V Bohinju voznik pri zapuščanju vozila ni ustrezno zavaroval in se je to samo premaknilo z mesta ter povzročilo škodo na objektih. Ogrožen ni bil nihče. Policisti proti vozniku vodijo prekrškovni postopek.
  • Kranjskogorski policisti so včeraj zvečer obravnavali padec ženske na rolerjih in lažje poškodbe pri njej. Izgubila je ravnotežje, ko je zapeljala na kamen.

policija splosniPromet
V krožišču Primskovo sta včeraj popoldan trčila voznik osebnega avtomobila in kolesar. Voznik avtomobila se je na notranjem prometnem pasu iz rondoja izključeval v smeri Kranja in spregledal kolesarja, ki po kolesarski stezi prečkal cesto. Kolesar je lažje poškodovan. Enako kot velja za pešce, je tveganje pri prehajanju cest prisotno tudi pri kolesarjih. Oboji so lahko hitro spregledani. Nihče nima absolutne prednosti. Vedno se prepričajte, če greste lahko varno čez cesto.

Kriminaliteta
Na Gogalovi ulici v Kranju je bilo včeraj vlomljeno v poslovni prostor in odtujeno motorno kolo. V Trebiji pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki ne pogrešajo ničesar.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran