radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 255 občanov. 70 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost
Včeraj, okoli 16. ure, smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med izvozoma Lopata in Celje center, v smeri proti Mariboru. V prometni nesreči so bila udeležena tri osebna vozila. Prometno nesrečo je povzročila 53-letna voznica osebnega vozila, ki hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, kjer potekajo cestna dela in je na levem prometnem pasu trčila v stoječe vozilo 43-letne voznice. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo še na desni vozni pas, kjer je trčilo še v stoječe vozilo 44-letnega voznika. V trčenju se je 53-letna voznica, lažje poškodovala. Lažje sta bila poškodovana tudi sopotnika v vozilu 44-letnega voznika, stara 73 in 79 let. 53-letni voznici smo zaradi izdali plačilni nalog.

V večernih urah smo v Slovenskih Konjicah zasegli neregistrirano osebno vozilo na katerem so bil nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznik je vozil kljub ukrepu odvzema vozniškega dovoljenja.

Na Ljubečni smo včeraj zasegli neregistrirano kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

V Vuzenici smo sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta
V Žalcu je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem sprednjih desnih vrat je lastnici povzročil za dobrih 500 € škode.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran