radio tomi predvajalnik

policija splosniV soboto, 23. 5. 2020, med 8. in 16. uro so mariborski policisti na območju Pohorja in na območjih ob reki Dravi, izvedli poostren nadzor nad nedovoljenimi vožnjami v naravnem okolju.

Med nadzorom so zaznali 4 kršitelje, ki so z motornimi vozili kršili določila Zakona o ohranjanju narave, Za strojene prekrške so jim izdali plačilne naloge.

Policisti so zaznali tudi 6 kolesarjev, ki so se s kolesi vozili po naravnem okolju in so s tem kršili določila Zakona o ohranjanju narave. Zoper vseh šest bodo drugemu prekrškovnemu organu podali predlog za uvedbo postopka o prekršku.

V postopkih so policisti imeli tudi 6 kršiteljev, ki pa so storili manjše prekrške oz. prekrške neznatnega pomena, zato so jim policisti v skladu z določili Zakona o prekrških izrekli zgolj opozorilo. Ocenili so namreč, da je glede na pomen njihovega dejanja opozorilo zadosten ukrep.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran