radio tomi predvajalnik

policija splosniPreteklo sredo smo pomurski policisti obravnavali tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so Policisti policijske postaje Murska Sobota obravnavali tatvino ženskega gorskega kolesa, tatvino akumulatorskega vijačnika in onemogočanje stika z otrokom.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Lendavski policisti so obravnavali nesrečo pri delu. Z ogledom na kraju so ugotovili, da je delavec med čiščenjem oken padel z lestve in se pri padcu hudo poškodoval. Zdravi se v soboški bolnišnici.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Gornja Radgona in Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran