radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 165 klicev. Obravnavali so 5 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali 4-krat.

Na Šmarski cesti v Kopru so prometni policisti ustavili 19-letnega voznika motornega kolesa. V naselju je prekoračil hitrost za več kot 30 km/h, poleg tega je vozil motorno kolo brez veljavnega prometnega dovoljenja.

V Jagodju so policisti odvzeli vozniško dovoljenje Vrhničanu, ki je prekoračil hitrost za več kot 50 km/h izven naselja.

Ponoči so v Izoli ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je napihal 0.67 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje.

V Luciji so ustavili 21-letno voznico osebnega avtomobila z Goriškega, kateri je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,78 mg/l.

V Izoli pa so odredili alkotest 31-letnemu vozniku z okolice Kopra. Napihal je 0,58 mg/l.

V Luciji je nekdo iz prtljažnika parkiranega avtomobila ukradel kovček z več kosi akumulatorskega orodja, vreden približno 1200 evrov.

Ilegalne migracije
Na območju PU Kope so policisti od srede, 27. 5. 2020 od 6.00 ure, do danes, 28. 5. 2020 do 6.00 ure, obravnavali 17 oseb (od tega so 13 oseb vrnili italijanski varnostni organi). Obravnavani po enotah: PP Kozina 11, PPIU KP 2, PP Koper 2, PP Ilirska Bistrica 2. Na PP Ilirska Bistrica obravnavajo tudi 64-letnega državljana Hrvaške zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje (po 308. členu KZ).

Po državljanstvih:

  • Pakistan 11
  • Afganistan 2
  • Maroko 2
  • Kosovo 1
  • Turčija 1

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran