radio tomi predvajalnik

policija splosniOb 9.34 smo bili obveščeni o trčenju osebnega avtomobila in vlaka na železniškem prehodu pri Stari vasi v Postojni. Železniški promet je bil začasno ustavljen.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 61-letni voznik osebnega avtomobila iz Postojne zapeljal preko železniškega prehoda. Po njegovi izjavi se je v času, ko je bil na tirih, zapornica spustila med vozilo in lahki priklopnik. S sinom sta poskušala odpeti lahki priklopnik, med umikanjem vozila s tirov pa je pripeljal vlak in trčil v prednji del vozila.V nesreči ni bil nihče poškodovan, na tovornem vlaku je nastala minimalna škoda, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog po 40 čl. ZPrCP.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran