radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24. urah poklicalo 293 občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Prometna varnost
S področja cestnega prometa poročamo o hudi prometni nesreči traktorista, treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Okoli pol enajstih dopoldne smo bili obveščeni, da se je v Brezovcu pri Rogatcu, v prometni nesreči hudo poškodoval traktorist. 44-letni voznik je med vožnjo, za zdaj še iz neznanega vzroka, nenadoma zavil v levo, zapeljal z vozišča in trčil v brežino potoka. V trčenju se je izredno hudo poškodoval. 44-letnega traktorista so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.

Na Teharski cesti v Celju se je včeraj zjutraj v prometni nesreči lažje poškodoval voznik kolesa s motorjem, ki je v križišče zapeljal pri rdeči luči in trčil v osebno vozilo.

Iz Splošne bolnišnice Celje so nas sinoči obvestili, da je pri njih pomoč poiskal mladoletnik, ki se je poškodoval kot sopotnik na štirikolesniku, ki ga je po travnati površini ob Savinji v Šempetru v Savinjski dolini, vozil prav tako mladoletni voznik. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je s štirikolesnika padel mladoletni sopotnik, ki se je pri padcu lažje poškodoval.

V večernih urah se je v Mozirju lažje poškodoval tudi kolesar, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, trčil v robnik in padel. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v krvi več kot dve promili alkohola.

V poznih večernih urah smo v Vojniku obravnavali voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel več kot promil alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

V Šentjurju smo zasegli traktor voznici, ki je vozila brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir
V Celju smo včeraj pridržali moškega, ki je žalil zaposlene v eni od celjskih cvetličarn in jim grozil. Kršitelju smo izdali plačilni nalog.

Ostalo
V Hudem Kotu, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, se je včeraj huje poškodoval 72-letni moški, ki je na domačem vikendu popravljal dimnik pri čemer mu je spodrsnilo in je padel dobra dva metra globoko na travnato površino.

V Dobrovljah, na območju Žalca, je včeraj popoldne zagorelo osebno vozilo, znamke Renault Megane. Ogenj je vozilo v celoti uničil. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi napake na električni napeljavi.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran