radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru in šest povoženj divjadi.

S področja kriminalitete je bil na območju Murske Sobote obravnavan vlom v stanovanjsko hišo, tatvina goriva, odtujitev denarja in odtujitev denarnice. Na območju Gornje Radgone smo obravnavali vlom v poslovni prostor, na območju Lendave in Gornjih Petrovec pa sta bili obravnavani tatvini.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Lendava, Ljutomer in Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran