radio tomi predvajalnik

prometna policijaVčeraj, 28. 5. 2020, smo med 9. in 15. uro na počivališču Povir izvedli poostren nadzor nad tovornimi vozili. V nadzoru so sodelovali prometni policisti PPP Koper, PPP Ljubljana in PPP Nova Gorica, patrulja SENP in kriminalisti PU Koper. Kot zunanji izvajalci so sodelovali delavci FURS-a, DARSA in CESTEL-a.

V nadzoru je bilo skupno ustavljenih in kontroliranih 87 vozil (34 iz Slovenije, 37 iz držav EU in 16 iz tretjih držav). Ugotovili smo 24 različnih kršitev (7x neuporaba varnostnega pasu, 2x prekoračitvi hitrosti, 4x preobremenitve vozil, 6x nepravilno zavarovan tovor), 1 voznik tovornega vozila pa je bil pod vplivom alkohola. Tako smo 8 vozil izločili iz prometa, 3 voznikom pa prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran