radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, okoli 16.30 ure, je na območju Ljubnega ob Savinji prišlo do prometne nesreče, v kateri sta umrli dve osebi. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec.

V prometni nesreči sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. Do prometne nesreče je najverjetneje prišlo, ker je 54-letni voznik osebnega vozila v križišču za Radmirje, zavijal proti Ljubnemu ob Savinji in izsili prednost tovornemu vozilu, s katerim je iz smeri Ljubnega ob Savinji pripeljal 27-letni voznik. Le ta je poskušal z umikanjem v desno trčenje preprečiti, vendar mu ni uspelo. Osebno vozilo se je v trčenju zagozdilo pod tovorno vozilo. 54-letni voznik in njegova 23-letna sopotnica, oba doma z območja Policijske postaje Mozirje, sta na kraju nesreče umrla.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran