radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 193 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali dvakrat.

Občan nas je obvestil, da na cesti od Gradišča proti Kozini osebni avto italijanskih registrskih številk prehiteva kolono tovornih vozil v škarje. Policisti so ustavili vozilo, ki ga je peljal 50-letni državljan BiH. Izdali so mu plačilni nalog zaradi nepravilnega prehitevanja preko polne črte ter kolone vozil. Globo je plačal na kraju.

V Izoli je nekdo otroku ukradel nezaklenjeno kolo znamke MUDDY FOX, črne barve z rdečimi in črnimi črtami, vredno 150 evrov.

Ob 22.40 so policisti pri Kampelu zasegli kolo z motorjem vozniku z okolice Kopra, ki je napihal 0,64 mg alkohola v litru izdihanega zraka, poleg tega ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ob 0.36 ustavljen pa so v Bertokih ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je odrejen alkotest pokazal 0,65 mg/l.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti od srede, 3. 6. 2020 od 6.00 ure, do četrtka, 4. 6. 2020 do 6.00 ure, obravnavali skupno 16 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Od tega so nam italijanski varnostni organi vrnili 4 osebe, ostalih 12 oseb pa so obravnavali na različnih PE PU Koper. Tako so policisti PP Ilirska Bistrica obravnavali 11 oseb, policisti PP Kozina pa 1 osebo.

Obravnavane osebe po državljanstvih:

  • Pakistan 11,
  • Afganistan 2,
  • Turčija 2,
  • Sirija 1.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran