radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
  • 5 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 6 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bila zasežena tri vozila, v enem primeru vozniku, ki je bil hkrati tudi pod vplivom alkohola in je imel pri sebi še manjšo količino prepovedane droge.

Dogodki:

  • Tržiški policisti so včeraj popoldan obravnavali nesrečo v gozdu s smrtjo voznika traktorja. Pokojni je navzdol vozil po strmi gozdni vlaki, ko je traktor zdrsnil in se prevrnil. Posredovali so gasilci, gorski reševalci in vojaški helikopter z ekipo za nujno medicinsko pomoč, ki je voznika prepeljal v zdravstveno ustanovo. Zaradi poškodb je umrl. Glede na zbrana obvestila je tuja krivda izključena. Postopek še poteka. Pozivamo k veliki previdnosti pri delu v gozdovih, varnem pristopu in delu ter rabi tehnično brezhibnih delovnih strojev.
  • Kranjski policisti so včeraj obravnavali manjši požar v kuhinji stanovanjske hiše. Vnele so se stvari na štedilniku. Nastala je majhna materialna škoda.
  • V Kranju so policisti včeraj obravnavali prijavo kurjenja odpadkov v naravnem okolju. O dejanju lastnika bodo policisti obvestili pristojno inšpekcijsko službo.
  • Divjad je bila minuli dan povožena na cesti med Šenčurjem in Brnikom.

policija splosniPromet
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na Posavcu je padel kolesar, ki je zapeljal preblizu roba ceste. Utrpel je lažje poškodbe.

Kolesarji velikokrat že kar sami prispevate k nastanku nevarne situacije v prometu. Najpogosteje vozite po napačni strani ceste ali nepravilni strani kolesarske steze oziroma po površinah, ki vam niso namenjene. Problematična sta pa tudi hitrost in križišča. Zato vas pozivamo, da poskrbite za lastno varnost s previdno vožnjo ter uporabo čelade in svetlih oziroma odsevnih oblačil, s pomočjo katerih boste v prometu tudi bolj vidni. Ostali vozniki pa kolesarjev predvsem ne spreglejte.

Kriminaliteta
Na Ulici Janeza Puharja v Kranju je storilec včeraj ponoči poskušal vlomiti v osebni avtomobil. Naviral je voznikova vrata.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran