radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes okoli 7.30 smo bili obveščeni o železniški nesreči na območju železniške postaje Ljubljana, v kateri sta trčila potniška vlaka. Na vlakih razen strojevodij ni bilo drugih oseb ali potnikov. V dogodku po prvih podatkih policije ni nihče telesno poškodovan, nastala je večja materialna škoda. Vlaka, ki sta vozila v isti smeri proti Zalogu, sta trčila na križišču tirov, pri tem je eden izmed vlakov iztiril. Vzrok nesreče še ni znan. Na kraju so pristojne službe, ki izvajajo aktivnosti s svojega področja. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah in okoliščinah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran