radio tomi predvajalnik

policija nesrecaKranjski policisti obravnavajo prometno nesrečo z udeležbo otroka in neznane voznice osebnega avtomobila. Na cesti Kokrica-Brdo je voznica okoli 13.00 vanj trčila na prehodu za pešce. Prehod za pešce je pri osnovni šoli. Voznica je po trčenju govorila z otrokom, nato pa kraj zapustila. Ugotovljeno je, da je otrok poškodovan. Domnevno gre za starejšo voznico, ki naj se prosimo oglasi na Policijski postaji Kranj. Priče informacije lahko sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

DOPOLNJENO: 11.06.2020 ob 16:55
Policisti so izsledili voznico osebnega avtomobila s prometne nesreče z udeležbo otroka na Kokrici. Otrok je lažje poškodovan. Policisti nadaljujejo s postopkom.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran