radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Maribor, smo v času od 6 ure 3.7.2020, do 6 ure 4.7.2020, na interventno telefonsko številko 113, sprejeli skupno 267 telefonskih klicev, od tega 108 takšnih, ki so zahtevali posredovanje najmanj ene policijske patrulje na kraju dogodka.

Ob svojem rednem delu, smo beležili še naslednje posebej izstopajoče dogodke:

Obravnavanih je bilo 13 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine in vlomi.

Na področju javnega reda in miru, smo obravnavali 16 kršitev na javnem kraju in 6 kršitev v zasebnih prostorih. Pridržanih kršiteljev tokrat ni bilo.

Na področju prometa je bilo obravnavanih skupno 19 prometnih nesreč, od tega dve nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri sta se dva udeleženca lažje telesno poškodovala.

Enemu večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov, je bilo zaseženo njegovo motorno vozilo.

Včeraj v dopoldanskem času, so policisti na mejnem prehodu Gruškovje odkrili skupino petih državljanov Afganistana, kateri so skriti med tovorom na priklopnem delu tovornega vozila, želeli ilegalno vstopiti na ozemlje naše države. Po izvedenem postopku, je bila skupina vrnjena nazaj v sosednjo Hrvaško.

Nikolaj Zrim
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran