radio tomi predvajalnik

Glavna cesta Novo mesto - Metlika, pri Vinji vasi. Nekaj po deveti uri dopoldne je nemškemu turistu v avto priletel kragulj. Poklical je na 113, opisal dogodek in povedal, da je ptica še živa in je ostala zapičena v avto.

Metliške policiste je ob prihodu na kraj pričakal nenavaden prizor. Ptič se je zataknil v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila in se ni mogel rešiti. Policist je s previdnim pristopom in rokavicami uspel ujedo obvladati in rešiti. Ptica je po uspešni akciji zletela nazaj v naravo.

Nemški turist je lahko ob zgodbi s srečnim koncem olajšano nadaljeval svojo pot proti morju. Poškodbe na avtu so bile na koncu neznatne. Kaj je botrovalo nenavadni zgodbi in čemu se je nemški Ford zdel ptici ujedi tako zanimiv, da ga je hotela ujeti, pa ne bomo izvedeli.

 ujeta ptica 2

Robert Perc
vodja centra
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran