radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru in tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo na območju Murske Sobote obravnavali poškodovanje tuje stvari, na območju Gornje Radgone je bila obravnavana tatvina, na območju Gornjih Petrovec pa goljufija in nasilje v družini. Lendavski policisti so obravnavali odtujitev denarja in osebnih dokumentov, odkrit pa je bil tudi bankovec za 10 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehal.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran