radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 161 klicev. Obravnavali so 3 prometne nesreče z materialno škodo, zasegli pa so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 9 tatvin, 1 vlom in 1 drzno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali v petih primerih.

V Kopru na Cesti na Markovec je nekdo vlomil v kolesarnico in ukradel dve gorski kolesi. Prvo je znamke Scott, črno-oranžne barve, drugo pa Focus, črno-rdeče barve. Skupaj sta vredni 1600 evrov.

Popoldan je nekdo v Portorožu izkoristil nepazljivost ženske in ji ukradel telefon Huawei, tip PRO- 10.

Ob 15.45 so na mejnem prehodu Starod policisti kontrolirali 37-letnega državljana Nemčije. V predalu armaturne plošče na sovoznikovi strani so našli teleskopsko palico, v nadaljevanju pa v nahrbtniku 6,2 g prepovedane droge konoplja. Uveden je bil hitri postopek zaradi kršitve ZPPPD po čl. 33/1 in ZORO UPB-1 po čl. 81/24.

V Kopru je nekdo izkoristil nepazljivost Izolana in mu ukradel mobilni telefon znamke Samsung, Galaxy A71, vreden 800 evrov.

Zasegi vozil:
Včeraj dopoldan so v Postojni zasegli osebni avto 56-letnemu domačinu, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja,

Ob 21.20 so v Kopru zasegli motorno kolo 24-letnemu vozniku, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so v zadnjih 24ih urah koprski policisti obravnavali enajst oseb, ki so nezakonito prestopile državno mejo (Sežana - trije državljani Pakistana, Rakitovec - trije državljani Turčije, pri Šmarjah – trije državljani Irana). Dva državljana Pakistana so nam vrnili italijanski varnostni organi.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran