radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 62 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 184 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali 8 tatvin, 1 vlom in 2 poškodovanji tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali v devetih primerih.

V Izoli na pomolu je nekdo ukradel za ograjo priklenjeno kolo znamke Cannondale, tip Claymore, letnik 2016, črne barve z belimi vilicami, vredno 1000 evrov.

Ob 17.40 uri se je na izstop na mejni prehod Sečovlje pripeljal kot sopotnik v osebnem avtomobilu državljan Srbije. Pri podrobnem pregledu potnega lista je bilo ugotovljeno, da v potnem listu manjkajo listi. Dokument so mu zasegli, sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje ponarejanje listin (po 251/3 KZ-1B).

V lucijskem kampu je nekdo ukradel nezaklenjeno športno kolo znamke Specialized Diverge comp 2018, belo redeče - barve, vredno 1600 evrov. V Kopru pa je nekdo iz kolesarnice ukradel neregistriran moped znamke Piaggio, tip typhoon 50, črne barve, vreden 1000 evrov.

Ob 4.30 so policisti v Luciji ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila iz Škofje Loke. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.74 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog po 105/5-4 in 88/17-1 ZPrCP.

Ponoči so v Strunjanu z gumenjaka, priveznega v kanalu Strunjan, ukradli izvenkrmni motor Yamaha F9, vreden 2.500 evrov.

Pri Ocizli pa so ponoči z dveh tovornih vozil s priklopnikom ukradli 20 platišč s pnevmatikami in luči vlačilca. Škode je za približno 15.000 evrov.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah prejeli 8 ilegalnih pribežnikov (en državljan Irana in 7 državljanov Pakistana), 4 tujce pa so nam vrnili italijanski varnostni organi (enega državljana Pakistana in tri državljane Afganistana).

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran