radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 3 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.

Dogodki:

  • V Gozd Martuljku je voznik danes ponoči trčil v divjad.

policija splosniNesreče v gorah
Posadka policijskega helikopterja je z ekipo za reševanje v gorah včeraj trikrat poletela v pomoč planincem. Dopoldan je ekipa reševala poškodovanega planinca na območju Prisojnika, sredi popoldneva na Konjskem prevalu, zvečer pa še na Voglu. Pri sestopu z Vogla se je izgubil obnemogli planinec. Najden in rešen je bil na neprehodnem terenu. V helikopter ga je s pomočjo vitle dvignil reševalec letalec. Tržiški gorski reševalci pa so pod Dobrčo reševali planinko po piku žuželke in na Kalu kolesarja, ki je padel na gozdni vlaki.

Serijsko je ekipa za helikoptersko reševanje reševala tudi že v petek, ko so intervencije preko dneva potekale na Planiki, Komni, Kuricah, Planjavi in gori Šitna glava. Opozarjamo na večjo previdnost, pravilno izbiro ture glede na zmožnosti in opremo ter ustrezno pripravo na pot. Hoje v gore naj se nihče ne loteva na pamet!

Kriminaliteta
Škofjeloški policisti so v Žireh obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V enem primeru je bilo vlomljeno skozi kletno okno, v drugem pa skozi balkonska vrata. Odtujen je bil nakit in denar.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran