radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo včeraj prejeli 260 klicev občanov. 76 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in šestih z materialno škodo.

Dvema voznikoma smo zasegli vozili. V Celju smo zasegli skuter, v Šentjurju osebno vozilo.

Na relaciji Slovenj Gradec Mislinja, v bližini odcepa za Paški Kozjak, je včeraj, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, padel motorist in se lažje poškodoval.

V Dolu pri Pristavi se je sinoči v prometni nesreči lažje poškodoval 63-letni kolesar, ki je med vožnjo po kolesarski stezi padel.

Včeraj smo bili obveščeni še o prometni nesreči, ki se je zgodila že v petek, 10. julija 2020, v Mislinji, kjer se je pri padcu lažje poškodoval 61-letni kolesar.

S področja kriminalitete poročamo o enajstih kaznivih dejanjih.

V Paški vasi, na območju Policijske postaje Velenje smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v času, ko so bili lastniki na dopustu. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar. lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase, kjer je vlomil.

Na Cankarjevi ulici je včeraj, okoli 18. ure, neznanec z razstavne lutke, postavljene pred trgovino, ukradel žensko obleko in pobegnil.

Na parkirišču Opekarniške ulice v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat na sovoznikovi strani je lastniku povzročil za okoli 300 € škode.

Včeraj smo bili obveščeni tudi o tatvini. Neznani storilec je z delovišča na Opekarniški ulici v Celju ukradel štiri sanitarne kotličke za vodo.

Danes ponoči smo bili obveščeni, da je neznanec v Velenju, na Šercerjevi in Tomšičevi ulici, zakuril dva plastična zabojnika z odpadnim papirjem. Ogenj je zabojnika v celoti uničil. V omenjenem primeru zbiramo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari.

Poleg omenjenih kaznivih dejanj smo včeraj v Slovenskih Konjicah, pri poskusu tatvine, prijeli 31-letnega moškega, osumljenega več tatvin na območju celotne Slovenije. Po zbranih obvestilih ga bomo kazensko ovadili.

Na območju Policijske postaje Celje smo obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Osumljenemu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bomo kazensko ovadili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj štirikrat ukrepali v javnih in petkrat v zasebnih prostorih.

S Policijske uprave Celje vam želimo lep in varen dan.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran