radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes, 14. julija ob 14.03 uri, smo bili obveščeni o nesreči planinke na območju gore Batognica (2.164 metrov visoka gora nad reko Sočo v bližini Krna). Po prvih zbranih podatkih se je na omenjeni gori smrtno ponesrečila 63–letna planinka. Slednja je hodila po stezi skupaj z njenim možem, med hojo pa ji je na prepadnem terenu spodrsnilo in je posledično padla v globino. Zaradi hudih telesnih poškodb je omenjena planinka na kraju umrla. Poleg policistov so bili s strani pristojne službe napoteni tudi pripadniki GRS Tolmin in posadka za reševanje v gorah GRS z Brnika, ki je pokojno osebo s policijskim helikopterjem prepeljala v dolino.

O tragičnem dogodku je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Policisti PP Bovec nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil glede tragičnega dogodka na Kobariškem. O vseh ugotovljenih dejstvih bo Policija obvestila pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran