radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, 14. julija ob 8.49 uri, je bila Policija obveščena o delovni nesreči na območju naselja Lazec (Občina Cerkno), kjer se je s traktorjem po brežini z zgornjega na spodnji travnik, v dolžini približno devetih metrov, prevrnili in se huje poškodoval 71–letni moški.

Na kraju je bilo ugotovljeno je bilo, da se je omenjeni moški skupaj z drugim družinskim članom nahajal na zasebnem zemljišču, kjer se je ob vznožju njive na travnati poti nahajal parkiran kmetijski traktor s prikolico. Pri vzvratni vožnji s traktorjem je 71-letni moški s prikolico in nato z zadnjo desno pnevmatiko zapeljal preko roba travnika oziroma poti. Traktor s prikolico se je po brežini večkrat bočno prevrnil in obstal na spodnjem travniku, ob prevračanju pa je 71-letni moški utrpel telesne poškodbe. Takoj po nezgodi mu je ožji sorodnik nudil pomoč in nemudoma poklicali na pomoč reševalce. Na kraju so predvidoma huje poškodovanega moškega zdravniško oskrbeli reševalci NMP ZD Idrija. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi gasilci PGD Cerkno. Kasneje so poškodovanca prevzeli člani dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči in ga z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Idrijski policisti so tujo krivdo glede na vsa ugotovljena dejstva izključili in bodo o varnostnem dogodku s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran