radio tomi predvajalnik

policija splosniKAZNIVA DEJANJA
V zadnjih nekaj dneh je neznani storilec iz kleti v stanovanjskem bloku v Kanalu ukradel dve gorski kolesi in sicer eno znamke Nukeproof in Cannodale. Storilec je lastnika oškodoval za 3.500 EUR.

Na tolminskem in bovškem so včeraj popoldan bili na delu vlomilci v avtomobile. Izvršili so 4 vlome v vozila, ki so bila parkirana na parkiriščih ob reki Soči, v enem primeru pa je šlo le za poskus. Nepridipravi so opazili, da so lastniki na vidnih mestih pustili torbe in druge predmete. V vseh primerih so v vozila vlomili tako, da so razbili steklo na vratih vozila in skozi nastalo odprtino predmete odvzeli. Oškodovanci so tako ostali brez denarnic, osebnih dokumentov, gotovine, bančnih kartic, eden pa je poleg navedenega ostal še brez fotoaparata znamke Canon.

Ponovno opozarjamo vse, da v vozilih na vidnih mestih ne puščajo vrednejših predmetov.

NESREČA V GORAH
V petek kmalu po 7. uri zjutraj se je na pobočju med Jalovnikom in Kobiljo glavo poškodoval 34-letni lovec. Pri hoji proti vrhu je stopil na kamen, ki se mu je spodvalil, nakar je padel in po strmem pobočju kotalil približno 100 m. Prvo pomoč so mu nudili gorski reševalci, nato pa je bil zaradi suma, da je utrpel hude telesne poškodbe, s helikopterjem odpeljan v klinični center v Ljubljano.

Miran Marega
vodja izmene
OKC PU Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran