radio tomi predvajalnik

Neznani storilec je v noči na 7. 8. 2020, v Zgornji Verjanah, občina Lenart v Slovenskih goricah, odtujil kmetijski traktor znamke New Holland T4-75, modre barve, letnik 2104, reg. št. MB VC-25, vreden okoli 32.000 evrov.

 ukraden traktor

Prav tako smo v zadnjih dneh na območju mesta Maribor obravnavali več vlomov v kletne bokse, od koder je bilo odtujenih več različnih koles.

Vse občane pozivamo, naj upoštevajo samozaščitne ukrepe, s katerimi bodo storilcem preprečili izvrševanje kaznivih dejanj, s tem pa bodo obvarovali svojo lastnino.

Vse, ki imajo koristne podatke, ki bi pripomogli h raziskavi teh dejanj, najdbi ukradenih koles oz. traktorja, prosimo, da nam to sporočijo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Dobrodošle so tudi vse informacije o pojavu sumljivih oseb ali vozil. Na prav vse klice se bomo odzvali in informacije preverili.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran