radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali smo pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in manjši požar.

Na področju kriminalitete sta bili v Gančanih in Renkovcih obravnavani tatvini motornih žag iz gospodarskih poslopij, v Lendavi tatvina kolesa, v Murski Soboti poškodovanje tuje stvari in v Gornji Radgoni povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper povzročitelja iz območja Lendave, ki se kljub opozorilom policistov ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran