radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj, okoli 8. ure so policisti na Škofljici ustavili tovorno vozilo z nameščenimi registrskimi oznakami Španije. Pri kontroli vozila so ugotovili, da je 41-letni državljan Španije v tovornem delu prevažal 53 državljanov Pakistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki s tujci trenutno še potekajo.

Osumljencu kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države je bila odvzeta prostost in bo predvidoma danes priveden k preiskovalnemu sodniku.

Na območju Policijske uprave Ljubljana smo letos do 6. 8. 2020 obravnavali 2839 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo, lani v istem obdobju pa 1626.

Več na: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/105306-v-poostrenem-nadzoru-ki-je-potekal-danes-ponoci-prijeli-209-nezakonitih-migrantov

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran