radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, okoli 11.30 se je na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, kjer so bili v naletnem trčenju udeleženi vozniki štirih osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik ki je vozil po levem prometnem pasu v smeri Ljubljane zaradi neprilagojene hitrosti vožnje trčil v vozilo pred seboj. Vozilo se je pred njim ustavilo zaradi razmer v prometu in ga je odbilo še naprej v stoječe vozilo pred njim. Tudi slednjega je odbilo še v vozilo pred njim. Pri tem je bila lažje poškodovana ena izmed potnic v drugo-udeleženem vozilu. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v KC Ljubljana. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran