radio tomi predvajalnik

policija nesrecaV ponedeljek, 10. 8. 2020 se je okoli 6. ure na pločniku Slovenske ceste v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik tovornega vozila (kombinirano vozilo bele barve) in udeleženka na skiroju, ki je bila v nesreči lažje telesno poškodovana. Po trčenju je voznik pomagal udeleženki.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli glede prometne nesreče, da to sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Center, na tel. številko 01 475 06 00, na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200. Prav tako pozivamo voznika tovornega vozila, da pokliče na eno od številk ali pa se javi na policijski postaji Ljubljana Center, Trdinova ul. 10.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran