radio tomi predvajalnik

policija splosniNa telefonsko številko 113 smo na OKC PU Celje v zadnjih 24 urah sprejeli 282 klicev, od tega je bilo 78 interventnih dogodkov.

Prometna varnost
Obravnavali smo 13 prometnih nesreč, ena se je končala lažjimi telesnimi poškodbami.

V Kozju so policisti vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli kolo s pomožnim motorjem.

Tudi v Slovenskih Konjicah so policisti zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Kriminaliteta
Okoli 11.00 ure smo bili obveščeni o drzni tatvini v Radečah. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je do oškodovanke prišel neznani moški, ki se je izdajal za delavca Telekoma. Prosil je, če mu pokaže kje ima telefonsko omarico in jo s tem zamotil, v tem času pa je drugi neznani storilec preiskal hišo ter odtujil več kosov zlatega nakita.

Na počivališču Lopata je neznani voznik osebnega avtomobila ukrajinskih registrskih tablic natočil za 38 Eur ter se odpeljal ne da bi plačal.

V Mežici je bilo vlomljeno v poslovni prostor, iz katerega pa ni bilo nič odtujenega.

Na Pohorski v Celju so policisti opravili ogled poškodovanja osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru.

V popoldanskem času je zagorelo na balkonu in ostrešju stanovanjske hiše v Šoštanju. Policisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je do požara prišlo zaradi kratkega stika na električni napeljavi na balkonu, požar pa se je razširil še na ostrešje. V požaru je nastalo za okoli 10.000 Eur materialne škode.

Nekaj čez polnoč je zagorelo še v garažah na Stantetovi v Velenju, kjer je zgorelo več vozil. Policisti in kriminalisti še opravljajo ogled in zbirajo obvestila.

Javni red in mir
Obravnavali smo 4 kršitve javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnih prostorih.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran