radio tomi predvajalnik

policija splosniVlomili v trgovino v Šempasu
Danes, 13. avgusta zjutraj, so policisti PP Nova Gorica obravnavali vlom v eno od trgovin v naselju Šempas (Mestna občina Nova Gorica). Po prvih podatkih je neznani storilec tekom noči vlomil skozi stranska vrata objekta in nato iz notranjosti odtujil blagajniški minimum. Policisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo v Novi Gorici.

...in gostinski lokal v Ozeljanu
Policiste OKC PU Nova Gorica so danes, 13. avgusta ob 8.58 uri, obvestili o vlomu skozi vhodna vrata v gostinski lokal v Ozeljanu. Po prvih ugotovitvah si je neznani storilec iz notranjosti objekta prilastil blagajniški minimum. Policisti PP Nova Gorica okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

V delovni nezgodi na Kobariškem se je poškodoval 61-letni delavec
Včeraj, 12. avgusta ob 16.08 uri, je bila Policija obveščena o delovni nezgodi v Kobaridu, kjer je pri delu oz. čiščenju stekla na objektu (elektro transformatorska postaja) z lestve padel in se poškodoval 61–letni delavec. S strani pristojne službe so bili na kraj napoteni reševalci. Pri padcu si je omenjeni delavec poškodoval levo nogo (sum zloma levega gležnja). O delovni nezgodi je Policija obvestila poleg pristojnih pravosodnih organov (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici) tudi pristojne inšpekcijske službe. Bovški policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah nesreče in bodo po zaključku preiskave podali ustrezen ukrep.

Tatvina denarnice iz osebnega vozila na Goriškem
Danes, 13. avgusta ob 8.56 uri, smo bili obveščeni o tatvini denarnice z vsebino (v njej je oškodovanec imel poleg gotovine tudi druge osebne dokumente in bančne kartice) iz osebnega avtomobila, ki je bil parkiran na parkirnem prostoru v Solkanu. Oškodovancu je bila povzročena materialna škoda v višini približno 400 evrov. V okviru preiskave navedenega kaznivega dejanja je bilo ugotovljeno, da je osumljenec omenjenega kaznivega starejši mladoletnik. Policisti PP Nova Gorica bodo po zaključku preiskave in na podlagi vseh ugotovljenih dejstev mlajšega osumljenca kazensko ovadili na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

V prometni nesreči II. kategorije na Ajdovskem tri osebe poškodovane
Danes, 13. avgusta ob 7.28 uri, so policiste obvestili o prometni nesreči II. kategorije na cesti med Ajdovščino in vasjo Dolenje (Občina Ajdovščina). Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 18–letni voznik motornega kolesa vozil iz Ajdovščine proti naselju Dolenje in začel pravilno prehitevati 22-letno voznico kolesa z motorjem. Ko je bil 18-letni voznik motornega kolesa med vožnjo oz. prehitevanjem vzporedno z omenjeno voznico kolesa z motorjem, je le-ta ne da bi spremembo smeri vožnje pravočasno nakazala, da bo zavijala levo proti čistilni napravi, to storila in je posledično med njima prišlo do trčenja. Po nesreči je je 18-letnega voznika motornega kolesa odneslo na levo smerno vozišče, po katerem je v nasprotni smeri pravilno pripeljal 40–letni kolesar s katerim sta trčila. Vsi trije udeleženci nezgode so padli po tleh in utrpeli telesne poškodbe. Poškodovancem so kasneje nudili prvo pomoč v ZD Ajdovščina, nato pa so bili napoteni na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico. Policisti PP Ajdovščine bodo zoper povzročiteljico prometne nezgode zaradi kršitve prometne zakonodaje in ugotovljene teže telesnih poškodb ustrezno ukrepali.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran