radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami;
  • 6 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj vlom in ponareditev denarja.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Nasilje:
Jeseniški policisti so konec prejšnjega tedna zaradi kaznivega dejanja z elementi nasilja obravnavali moškega, ki je v dejanju lažje poškodoval nekdanjo partnerko, kršil pa je tudi prepoved približevanja. Moškega, ki je bil za tovrstno nasilje že obravnavan, so kriminalisti po dogodku prijeli in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga preko vikenda privedli še k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča, ki je zanj odredila pripor. Nasilje prijavite takoj, ko se zgodi. Ne odlašajte!

Dogodki:

  • Na Jesenicah so policisti včeraj obravnavali nesrečo delavca, ki se je lažje poškodoval pri delu na tovornem vozilu.
  • Na Kurilniški ulici na Jesenicah je včeraj zvečer zagorela hlodovina. Nastala je majhna materialna škoda. Do ogrožanja ni prišlo. Na Cesti Revolucije pa je zagorel zabojnik za odpadni papir. Ta postopek še poteka.
  • Jeseniški policisti so včeraj obravnavali kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb moškemu z udarcem. Pred dogodkom sta imela udeleženca glede na prijavo nesporazume v prometu. Postopek še poteka.
  • V Bohinju so policisti včeraj preverjali najdbo nezavestne ženske na javnem kraju. Ugotovili so, da gre za padec zaradi slabosti. Poškodovana ni bila. Nudena ji je bila zdravniška pomoč.

Oviran promet:

  • Pri Svetem Duhu v Škofji Loki je zaradi izvajalec na cesti vzpostavil delovno zaporo. Zaprt je en prometni pas, promet po drugem pa poteka izmenično enosmerno. Urejen je s semaforji. Dela so bila začeta včeraj, potekala pa naj bi do konca oktobra. V prometnih konicah so možni zastoji.

policija splosniDrzna tatvina
Na Jesenicah so policisti okoli polnoči obravnavali prijavo drzne tatvine. Neznani storilec je na Cesti maršala Tita pri pekarni Karavanke in Gorenjski banki oškodovancu iztrgal torbo z vsebino. Stekel je proti gimnaziji. Oblečen je bil v temna oblačila. Poškodovan ni bil nihče. Žrtev je oškodovana za manjši znesek. Zbiranje obvestil o kaznivem dejanju še poteka.

Prometna nesreča
Na Gorenjskem so policisti minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Kranju sta trčila voznik osebnega avtomobila in kolesarka. Za kršitev policisti obravnavajo mladoletno kolesarko, ki ni uporabljala kolesarske čelade in je vozila po površini, ki ni namenjena kolesarjem. Je lažje poškodovana.

Kriminaliteta
Na Ulici Janeza Puharja v Kranju je storilec vlomil v klet in odtujil pijačo. Na Visokem pa je storilec poskušal vlomiti v vozilo.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran