radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Maribor smo v času od 6. ure 19. 9. 2020, do 6. ure 20. 9. 2020 ob rednem delu obravnavali naslednje varnostne dogodke:

Prometna nesreča z hudimi telesnimi poškodbami:
19. 9. 2020, okoli 17. ure so policisti PP Ptuj v kraju Pacinje obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, v kateri je 17 letni voznik motornega kolesa utrpel hude telesne poškodbe. Prometna nesreča se je zgodila na lokalni cesti in sicer med prej omenjenim voznikom motornega kolesa in 34 letno voznico osebnega avtomobila, ki je vozila vozilo iz smeri Kicarja proti Pacinju. Policisti na kraju zaenkrat niso uspeli ugotoviti, kdo je povzročil prometno nesrečo, saj je bil voznik motornega kolesa odpeljan v UKC Maribor. Tekom današnjega dneva se nadaljuje z zbiranjem obvestil o samem poteku prometne nesreče, ko bodo znane okoliščine in potek, pa bodo policisti zadevo ustrezno zaključili.

Nedovoljen prehod državne meje:
19. 9. 2020, prav tako okoli 17. ure so policisti PP Podlehnik policisti pri varovanju državne meje z R. Hrvaško izsledili skupino 19 ilegalnih prebežnikov, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo med R. Slovenijo in R. Hrvaško in sicer so prijeli in pridržali 16 državljanov Bangladeša in 3 državljane Pakistana.

Drugih odmevnejših dogodkov v obravnavanem obdobju nismo obravnavali.

Miran Klemen, mag. medn. in dipl. štud.
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran